Sales recruitment

 
Stel je de mogelijkheid voor om een topverkoper of Sales Manager te herkennen aan zijn 'ability to execute' en niet op zijn charmante voorkomen, prachtige CV en prima pitch in het gesprek. Die elementen zijn OK, maar geven geen garantie tot succes. Hoeveel verkopers blijken na 3 of 6 maanden toch niet de performance te leveren die er van ze werd verwacht? Stel je voor dat dit kan worden voorkomen met een voorspellende betrouwbaarheid van 96%?
 

Online kandidaat assessment

Het online Sales / Sales Management kandidaat assessment van Objective Management Group geeft inzicht in de succesfactoren van topverkopers en Sales Managers. Duizenden bedrijven op vier continenten vertrouwen op deze mogelijkheid om top performers te kunnen onderscheiden. De kandidaat beantwoord (online) een uitgebreide set aan vragen waarna de resultaten binnen 10 minuten naar u gemaild worden. Deze resultaten gebruikt u in het eerste interview.

  • De resultaten bevatten een aanbeveling of u de kandiaat aan zou moeten nemen (vanuit de Sales context)
  • U hoeft geen eigen conclusies te trekken
  • Resultaten zijn makkelijk te interpreteren
  • Met een accuratesse van 96% voorspelt hij nauwkeurig de succesfactor van de kandidaat binnen uw specifieke business

kandidaat-assessment

Objective Management Group

Sales kandidaat assessments is een ontwikkeling van de Objective Management Group (OMG) uit Westborough MA. OMG doet sinds 1989 specifiek onderzoek naar de karakteristieken van succesvolle verkopers. Er zijn in de tussentijd meer dan 1.100.000 verkopers en Sales Managers getest. 

De visie en onderzoeksresultaten staan in het white paper: "The Modern Science of a Salesperson Selection" Dit paper is geschreven door Dave Kurlan, founder van OMG. 

Extra links

Registreer voor onze blog
Free trial
Vraag voorbeeldrapporten aan