Sales recruitment

Stel je de mogelijkheid voor om een topverkoper of Sales Manager te herkennen aan zijn 'ability to execute' en niet op zijn charmante voorkomen, prachtige CV en prima pitch in het gesprek. Die elementen zijn OK, maar geven geen garantie tot succes. Hoeveel verkopers blijken na 3 of 6 maanden toch niet de performance te leveren die er van ze werd verwacht? Stel je voor dat dit kan worden voorkomen met een voorspellende betrouwbaarheid van 92%?

Online kandidaat assessment

Het online Sales / Sales Management kandidaat assessment van Objective Management Group geeft inzicht in de succesfactoren van topverkopers en Sales Managers. Duizenden bedrijven op vier continenten vertrouwen op deze mogelijkheid om top performers te kunnen onderscheiden. De kandidaat beantwoord (online) een uitgebreide set aan vragen waarna de resultaten binnen 10 minuten naar u gemaild worden. Deze resultaten gebruikt u in het eerste interview.

  • De resultaten bevatten een aanbeveling of u de kandiaat aan zou moeten nemen (vanuit de Sales context)
  • Aanname criteria op basis van de vereisten van het bedrijf en complexiteit van de verkooppositie
  • Resultaten zijn makkelijk te interpreteren
  • Met een accuratesse van 92% voorspelt hij nauwkeurig de succesfactor van de kandidaat binnen uw specifieke business

kandidaat-assessment

Objective Management Group

Sales kandidaat assessments is een ontwikkeling van de Objective Management Group (OMG) uit Westborough MA. OMG doet sinds 1989 specifiek onderzoek naar de karakteristieken van succesvolle verkopers. Er zijn in de tussentijd meer dan 1.800.000 verkopers en Sales Managers getest. In december 2018 is de OMG tool voor de achtste keer op rij verkozen tot 'Top Sales Assessment Tool' 

De visie en onderzoeksresultaten staan in het white paper: "De moderne wetenschap achter verkoperselectie" Dit paper is geschreven door Dave Kurlan, founder van OMG. 

Extra links

Free trial
Via het contactformulier hieronder kunt u het White paper of voorbeeld rapportages aanvragen.