In onze visie is training en coaching onderdeel van een Sales Development programma. We verzorgen voor u een nulmeeting waardoor u weet waar u staat met uw salessystemen, processen en mensen. Met behulp hiervan stellen we samen met u een sales development plan op.

In dit plan bepalen we samen hoe we vorm geven aan training en coaching van iedereen die direct (en/of indirect) bij sales betrokken is. We zien dat het meest effectief is voor onze klanten om de training- en coachingsessies goed te vertalen naar de dagelijkse praktijk en grondig te verankeren in de organisatie.

Dit doen we onder andere door genoeg tijd in te plannen tussen de sessies en te zorgen dat uw mensen gaan oefenen met wat is aangereikt. Wat werkelijk in de praktijk wordt toegepast is wat telt en betere resultaten brengt.

Het Sales Management wordt niet alleen gecoacht om het development programma te begeleiden maar ook op persoonlijke leerdoelen die uit de nulmeeting zijn gekomen.

Zo ontstaat er een leersituatie van het Sales Management tot en met de verkopers waarin iedereen het beste uit zichzelf leert halen om zo een optimale bijdrage te leveren aan de resultaten van de organisatie.